Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

gesslish

22. 12. 2010 12:03
nebuďte naivní

Politici jsou jen zrcadlem společnosti, ti tam nahoře nejsou o nic horší než my tady. Podívejte se na Johna, před lety investigativní novinář, bijící se za pravdu, dnes jeden z "nich". Je snad horší než dřív, není. Je to pořád stejný člověk. Ale k věci. Kauzu neberu jako selhání premiéra, ani jeho ministra. Premiér má pod sebou tak obrovské množství lidí, že jednoduše NENÍ MOŽNÉ, aby byli všichni čistí jako lilie. A že někdo z toho davu ucítí šanci pomoci si k pár miliónům je věc sice hnusná, ale lidské povaze nikoli cizí. Velké procento z nás, co tu nadáváme na politiky, bychom v jejich židli čuchali tím stejným nosem. Pokud budeme sesazovat premiéra vždy, když selže nějaký ouřada, tak nebude vládnout nikdo. A pak sbohem, reformy.

Ne, premiér mě nezklamal. Jestli někomu z politiků věřím, tak jemu. Zklame mě až tehdy, neprosadí-li důsledné vyšetření kauzy, tedy pokud se to celé jako obvykle zamete pod koberec.

0 0
možnosti

Lex Barker

23. 12. 2010 15:08
Re: nebuďte naivní

hm,:-( na vysetreni kauzy zapomente, zadna jeste nabyla dotazena do konce

0 0
možnosti

rohovín jednorohý

22. 12. 2010 9:24
Že nás tahle lůze jednou pohřbí

to je zcela evidentní, ti neudělají nic ani s korupcí ani s deficity státního rozpočtu, už se nějak zapomělo na to že ten rozpočet už jsme měli mít stabilizovaný s tímhle šli k vládnutí Topolánek a Kalůsek.

Namísto stabilizace, populisticky snižovali daně prakticky všem, právnickým i fyzickým osobám, menežérům tak zásadně že po té "reformě" mají daleko víc čistého než měli předtím hrubého, a aby ostatní nereptali tak i všem dalším a potom ještě dokonce všem snížili sociální pojištění o 1,5 %.

Podle mě tímhle vším dohromady zasekli do státního rozpočtu další sekeru cca 50 mld ročně.

Dneska ty chybějící peníze ta lůza bude vybírat zdražováním potravin těm nejchudším a zdražováním bydlení pro mladé, kde už to tihle mohou mít jen na základě naprosto šílených hypoték.;-€

0 0
možnosti

rohovín jednorohý

22. 12. 2010 9:15
Bohužel Nečas jinak nemohl

protože tohle co se dělo na tom ministerstvu to je evidentně posvědceno z nejvyšších míst ODS, tedy o tom dobře věděl i Nečas, Langer pokladník pro "mimorozpočtové", rozuměj kriminální financování ODS a taťka Klaus který tohle kriminální svého času zavedl samozřejmě nevidí na tom nic špatného.

Posichrované to Íčko měl, policejním ředitelem muž kterého si tam sám nasadil, protikorupční útvar rozehnal a ten nový dostal k vyšetřování takové záležitosti jako "organizovaný zločin" šikanování zlodějů elektřiny ČEZem,  to kdyby Michálek běžel na policii to by se určitě něco vyšetřilo, bych řekl že by ho poté vyrazili, aktéři by svorně tvrdili že notoricky lže,  a začali by ho stíhat za pomluvy, jako svého času Kořistku který bohužel nenahrával a běžel na tu policii.

0 0
možnosti

jajabar

8. 1. 2011 11:20
Re: Bohužel Nečas jinak nemohl

R^R^R^

0 0
možnosti

Wendy.XY

21. 12. 2010 23:00
CESTY

Tak se nám ta modrá a oranžová cesta promýchaly v hnědou (SLUŠNĚ ŘEČENO);-(

0 0
možnosti

votrokprace

21. 12. 2010 12:44
Kauza Drobil: o čem se nemluví, a mělo by

http://www.e15.cz/nazory/analyzy/kauza-drobil-o-cem-se-nemluvi-a-melo-by

Že by ve státní správě pracoval Mirek Dušín ? Vtip týdne...

0 0
možnosti

hvarcz

21. 12. 2010 15:27
Re: Kauza Drobil: o čem se nemluví, a mělo by

jo a policie by to dala Langerovi, John moc dobře ví jak to u policie chodí

0 0
možnosti

jollyjokes

21. 12. 2010 0:00
Je to tak

Bohužel, politické strany se proměnily v mafiánská sdružení, jimž v žádném případě nejde o prospěch státu a o veřejnost, ale jen a pouze o rozkrádání veřejných peněz. Pokud je pravdivé tvrzení, že každý národ má takovou vládu, jakou si zaslouží, pak jsme národem hlupáků, sobců a zlodějů. Většina kvalitních lidí v posledních šedesáti letech minulého století skončila buď na popravišti, nebo vězení, případně v exilu. Asi si musíme pár desítek let počkat, než vyroste nová elita. [>-]

0 0
možnosti

blogatorkaa

20. 12. 2010 15:11
Voli volí voly

0 0
možnosti

P.spk

20. 12. 2010 10:12
Úloha státu

...no jak kteří občané........ti ve vysokých státních funkcích, kteří už mají mafiánský systém pod svou  kontrolou budou nadále ze státních peněz  neskutečně profitovat - a jsou to zhusta ti, co káží o nespoléhání na stát.

0 0
možnosti

Aleš Hodina

19. 12. 2010 23:12
Pozitivní efekt korupce

Je proto jedině dobře, když občané přestanou věřit v zázračné schopnosti státu a začnou se spoléhat hlavně sami na sebe.

http://hodina.blog.idnes.cz/c/168966/Pozitivni-efekt-korupce.html

0 0
možnosti

maudite

19. 12. 2010 19:35
Nehonte si triko

ovecko ze stada. Pochopil jste velmi pozde ado te doby jste to podporoval.

To do te  doby nez jste prohledl , prohledlo a republiku opustilo dobre milion lidi (politika s tim fakt nema nic spolecneho, to je jen nadstavba na ceskou povahu).

Ti lide o tom pisi uz davno, treba zde : http://www.cs-magazin.com  a kouknete i do archivu.

Ze ktereho soudku jste vy ?

http://hedvicek.blog.cz/1012/cenzurovane-idnes-cz-vyhlasilo-nejlepsiho-blogera

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS