Diskuse

Zvrácená premiérská morálka aneb to měl Lessy lhát?

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Z

zn.

24. 7. 2012 10:53
Tak nějak souhlasím a dávám karmu :)

Jen s tím Skokanem to vidím trochu jinak. Ministr nemůže jako reprezentant státu všude možně volat a nadávat všem do všech č...ů a d...ů a podobně, protože je prostě ministr a měl by ve svém projevu zachovávat určitou slušnost a úroveň. Skokana trochu znám z dob dřívějších, jako starostu České Lípy a byl to starosta dobrý, logicky myslící a pro své město dýchal jako správný patriot. Byl v té době v ODS, pak jsem ho již nepotkal, od dob svého hejtmanování v Liberci a vstupu do VV.Kdyby Kalouska nenahrál, chtěl by Kalousek důkaz, který nejde mít, nahrál si ho, je pro změnu sketa, která si vše nahrává.O Kalouskovi mám mínění své a je jasné, že strach z nestranného vyšetřování mít může, byť jsem ho nikdy nepotkal.Znal jsem Kalouskova švagra Kašáka z firmy IDOS z Příbrami a arogantnějšího a namyšlenějšího člověka jsem snad v životě napotkal, jestli byl Kalousek podobný typ, tak potěš koště ;-)

0 0
možnosti
TJ

Tomáš Jefferson

21. 7. 2012 23:50
Volit polic.prezidenta přímo občany na 4 roky nebo...

...jmenovat/odvolávat (=kontrolovat) 1 člověkem (ministrem vnitra) ? Ministr vnitra musí skákat podle not předsedy vlády jinak je zase ministr vnitra odvolán předsedou vlády.To vpodstatě koncentruje diktátorskou perzekutivní moc do rukou premiéra,jež se vůbec nemusí zodpovídat občanům ze svých činů,ale pouze mu stačí uplatit různými formami (dotace, polit.funkce, funkce ve st. správě, atd.) dostatek poslanců ve Sněmovně, aby dál izolovaně vládl občanům této země.

Až bude polic.prezident volen přímo občany,tak bude policie skutečně odpovědná občanům a jednat svobodně v jejich prospěch, nikoli ve prospěch těch,kt. jmenováním a odvoláváním kontrolují,co a jak policie dělá.Nemožné ?

48 států USA: občané volí šerify přímo,ve 41 na 4 roky.

43 států USA: občané volí státního zástupce přímo, zpravidla na 4 roky.

39 států USA: občané volí soudce od místních po ústavní přímo, zpravidla na 6 let.Už cca 200 let. :)

0 0
možnosti
TJ

Tomáš Jefferson

21. 7. 2012 23:50
Doporučuji všem, kt. neznají,...

...jak může fungovat policie,st. zástupci,soudci a celkově spravedlnost ve společnosti,respekt k právům občanů a soukromému vlastnictví občanů,nechť si zajedou osobně ověřit nejen do USA, ale i do ostatních anglosaských zemí.

1 1
možnosti
MB

802

19. 7. 2012 10:51
"všenahrávající bonzácká sketa nízké inteligence"

Mi ta sketa nějak nedá spát, Skokan to použil vcelku ve vhodný čas a nikoliv proti koaličnímu partnerovi ale proti křivákovi který intrikoval tak dlouho až se mu podařilo koalici rozbít a teď jako správný křivák vládne s partou křiváckých přeběhlíků kteří zradili své voliče.

 

Jinak taková malá technické jestliže Skokan je bozácká sketa za toto,  tak co je potom slečna Kočí, která nahrává své kolegy na večírku při víně s úmyslem je kompromitovat a nejen kompromotivat ale i kriminalizovat, tedy dopouští se nejen naprosto šíleného přestupku mravního ale i činu kriminálního, jakpak tuto dámu nazvat ?

Podivné že na slečnu Kočí když to zveřejnila a potom dokonce použila u soudu nikdo v parlamentu nepokřikoval jaká je to zbabělá sketa nízké inteligence, já bych se vsadil že ani tento  autor ji za tohle neodsoudil. To je vskutku podivná vyváženost když se jedná o megasketu meganízké inteligence která pracovala v žoldu ODS a TOP.

2 1
možnosti
ŠB

Štěpán Binko

19. 7. 2012 13:01
Re:

Ach jo. Napsal jsem k tomu vše níže, ale když to chcete znovu vytahovat, tak v pohodě. Já ale nemám co jiného ke Skokanovi napsat, sorry. A o Kočí nepíšu, neboť na to nemám slov a psát o ní zde v diskuzi, rychle bych dostal ban. Kdybych o ní psal text, použiju stejná slova jako o Skokanovi. Chcete-li o ní napsat vy, nebráním vám. O čem píšu já, je moje věc. Každopádně mě baví, jak máte potřebu ho (je) hájit. Přitom oba dva jsou stejní zoufalci a za oba dva vděčíme stejné partě ještě větších zoufalců ;-D.

0 0
možnosti
H

hovn

19. 7. 2012 10:28
Pane sepasal jste poměrně dlouhý článek,

se kterým polemika by však mohla být ještě podstatně delší. Naštěstí to podstatné jste shrnul do věty poslední - je jasné, že vás to baví ato velmi. Ve škole nám přednašející matematiky kázal, studenti spočítat lze všechno a já doplňuji zdůvodnit, ale podstatné je to, co z toho vyleze, takže se hezky bavte, alespoň nebudete zlobit. Závěrem můj  p o c i t. Já být policejním prezidentem, který se nechce zamotat do politiky a nechce lhát, tak bych odpověděl - telefonáty byly tři, ale nepřikládám jim žádnou důležitost - tečka. Sice tuto váhu nakonec přiznal, ale mezi tím se do toho tak zamotal ve vztahu k hlasování a dalším souvislostem, že ze sebe udělal naprosté politické nemehlo a dalšími mediálními počiny tuto charakteristiku jen posílil a tak to máte se vším - člověk si může zdůvodnit prakticky co chce

0 0
možnosti
ŠB

Štěpán Binko

19. 7. 2012 10:33
Re: Pane sepasal jste poměrně dlouhý článek,

No a já budu respektovat zase vaše zdůvodnění, byť sám to vidím jinak. Ale s tím, že mě to baví, se hluboce mýlíte ;-).

0 0
možnosti
MB

802

19. 7. 2012 7:25
Vcelku by se dalo souhlasit až na tento psychický úlet

"všenahrávající bonzácká sketa nízké intelgience si žádné lichotivější výrazy ani nezaslouží"

Tohle jsou nějaké psychické problémy, Skokan že to nahrával to se mu nedivím, protože u Kalouska si něco nenahrát to si člověk zadělává na velké problémy, to vidíme teď permanetně.

Že to Skokan přečetl v parlamentu to bylo velmi odvážné, ti co melou o "sketě Skokanovi" ti jsou ohledně Kalouska povětšinou velmi připodělaní.

Že to přečetl právě teď to má logiku, protože právě teď Kalousek lže a lže že nikomu nevyhrožuje a jeho telefonáty jsou velmi slušné a korektní, tady bylo vhodné přijít s důkazem  jak vypadají Kalouskovi telefonní hovory když je mistr Kalousek iritován.

Pan bloger čte zřejmě příliš MF DNES a bere to normalizační proplachování mozků čtenářů ohledně VV moc vážně.

2 1
možnosti
ŠB

Štěpán Binko

19. 7. 2012 8:04
Re: Vcelku by se dalo souhlasit až na tento psychický úlet

Ale prdlajs. Nejsem z nikoho podělanej, jenom si myslím své o bonzácích, kteří v době, kdy jednomu deklarují podporu a partnerství, tak ve stejné době ho uboze udávají novinářům (pro vlastní prospěch) a tajně s ním nahrávají telefonáty a schovávají si je v "databance hříchů" pro pozdější použití. Na každého je totiž nutno něco mít, což je politika, ze které, stejně jako z blba Skokana, zvracím. O jeho přehrávaném "slušňáctví", to už nemám slov. To je celé a vůbec s tím nemá co dělat, o koho jde. Kdybych byl "připodělanej", zřejmě nebudu psát ani podobné blogy. A na zhodnocení partičky zoufalých Veverech nepotřebuji žádný tisk a výplach mozku. Na to stačí obyčejný rozum, ztrapnili se sami už dost.

0 0
možnosti
JL

jan latal

18. 7. 2012 13:59
Podpořme policisty !

Pojďme jdnou provždy skoncovat s nadáváním a vtipkováním o Policii! V poslední době prokazuje svou nestrannost a odvahu v boji proti korupci a organizovanému zločinu. Vyjádřeme ji svou podporu!

http://www.facebook.com/groups/134282813378459/?notif_t=group_r2j

0 0
možnosti

zab5

18. 7. 2012 11:44
Jen jsem se od vás v článku dozvěděl, že jste

pravičák a majitel firmy, hned jsem kouknul do vašeho profilu jestli hrajete golf. Uff. Naštěstí ano, takže je z vaší strany vše v pořádku.

0 0
možnosti
ŠB

Štěpán Binko

18. 7. 2012 12:09
Re: Jen jsem se od vás v článku dozvěděl, že jste

V pohodě. Ulevte si. Rád pomáhám jiným ;-DR^.

1 1
možnosti
RK

Kristoff

18. 7. 2012 11:20
Vážený autore

Jestli Vy jste pravičák, pak nedokážu správně zařadit naší pravostraně orientovanou politickou "elitu".

Byť jsem svým  politickým myšlením spíše socan, není nic co bych Vám ve vašem článku vytknul. Vážím si lidí s názorem!R^

2 1
možnosti
ŠB

Štěpán Binko

18. 7. 2012 12:07
Re: Vážený autore

To je jednoduchý. Naše pravostranně orientovaná politická elita nemá se skutečnou pravicí nic společného. Psal jsem o tom jeden starší blog. Vezměte si volební program ČSSD z doby před několika lety a zjistíte, že "pravicová" vláda jej do puntíku naplňuje. V kontextu naší "pravice" je pravda, že pravičákem nejsem vůbec. Na druhou stranu si ale myslím, že tyhle škatulky se dávno přežily. Dneska jsou všechny hlavní strany typickými "catch all parties" a ty prostě berou vše a rozdíl mezi nimi de facto není. Navíc co je u nás levicové, o pár set kilometrů jinde levicové být vůbec nemusí. Spíš bych se orientoval jednoduše na selský rozum. No a proto i jako "pravičák" kritizuji důchodovou reformu, odpor k progresivní dani a celou řadu dalších věcí ;-). Mějte se!

0 0
možnosti
MB

MacX

18. 7. 2012 10:21
Docela pěkné

Jen tu Skokanovu nahrávku vidím trochu jinak. Podobně, jako slavné odposlechy Ivánků českého fotbalu, ukazuje, co za verbež v této zemi stojí u moci. Pokud se lůza stane nedopatřením osudu elitou, tak je země nutně ve svrabu. To se stalo za Bilaka a spol. a totéž se děje nyní.

1 1
možnosti
ŠB

Štěpán Binko

18. 7. 2012 12:08
Re: Docela pěkné

Co hlava, to názor, naprosto v pořádku ;-)R^.

0 0
možnosti
JR

kristusek21

18. 7. 2012 9:37
Kouknou, pane autor, k jejich dotazům:

ad Mistr Skokan - můžeme si myslet cokoli, skutečností je, že je to právě ministr Kalousek, který poslední dobou hystericky ječí "máte nahrávku? Máte nahrávku? Dokažte to!", takže p. Skokan se de facto pouze snaží vyhovět páně Kalouskovo touze:-)

ad CASA - zavřít by měli každého, kdo má jakékoli námitky. Ta letadla byla vskutku potřebná, anžto jiná letadla nemají konfiguraci na koně Převalského. Ta portugalská byla sice o polovinu levnější, ale taky mají konfiguraci pouze na osly

ad telefonáty Mazánek a spol. - na jednu stranu odsuzujete p. Skokana, že nahrává, teď odsuzujete jiné, že nenahrávají. Tak jak teda? Nahrávat? Nenahrávat?

A nakonec - věříte-li, že dotazem "Odmítl jsem ti někdy nějakou dotaci?" ministr Kalousek žertoval (a že v dané situaci evidentně žertovat chtěl), pak jste asi jediný v téhle republice.

1 1
možnosti
ŠB

Štěpán Binko

18. 7. 2012 9:57
Re: Kouknou, pane autor, k jejich dotazům:

Pobavilo, ale jinak mi řekněte, kde v textu odsuzuji Mazánka nebo Lessyho za to, že by nenahrávali? Není tam náhodou, že nepochybuji, že ty nahrávky existují? A proč o tom nepochybuji? ;-)

Jinak Skokan je kapitola sama pro sebe.......

0 0
možnosti