Diskuse

Klííííííííííííííííd!

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AC

Stránský se paradoxně ve vzteku zachoval jako bolševik. Za projevení odlišného názoru Dejdara zavrhnul. Naštěstí se ukázal jako chlap a mezi tím už se Dejdarovi omluvil, za což zaslouží naopak respekt. To ne každý dokáže. Co se týče KS tak ten v otázce dkretů přestřčelil s tím, že by Beneš šel dnes do Haagu. To je naprosto zbytečné a urážlivé a spousta lidí to právem vnímá jako nehoráznost. Možná bude tenhle "detail" nakonec důvodem, proč ty volby projede.

0 0
možnosti
ŠB

Jenže tak, jak to opravdu řekl, to řekl správně. Že je nám pravda nepříjemná, je druhá věc. A stejně tak měl pravdu Zeman, když odsun označil za krok v duchu stalinistických metod. Podle mě prostě platí, že co se dělo v poválečných letech, můžeme my jen stěží hodnotit dnešní optikou. O nějakých revizích ani nemluvě.

0 0
možnosti
VK

V20í52t 49K36u70č17e36r26a

22. 1. 2013 11:02

A to je naše země "demokratická, uklidněná a kulturní". Co asi musí takové podobné volby udělat se zeměmi typu Afganistán, Irák, Egypt, kde od škaredého pohledu k výstřelu ze samopalu opravdu není daleko (o rozdílním náboženství se ani neodvažuji uvažovat...).

0 0
možnosti
VZ

Znamenité!

Bohužel jsme si nemohli vybrat víc polarizující dvojici. Jeden provokuje minulostí a chováním, druhý existencí. Na druhou stranu jakýkoliv jiný duel by vyvolal jen nechuť nad celými volbami. Otázkou je, zda chceme nad volbami prolévat krev nebo vodku zoufalství.

0 0
možnosti
MD

Já jsem přímou volbu uvítal, ale teď myslím, že si ji snad ani nezasloužíme. Kolem sebe vidím tolik vzájemné nevraživosti kvůli volbě prezidenta, tohle jsem váně nečekal.

0 1
možnosti
MW

Díky za váš rozum a nadhled.

0 0
možnosti
RJ

Vítejte v přímé volbě a přímé demokracii. Bohužel nám k tomu chybí to podstatné a to jsou demokraté schopni respektovat názor a volbu druhého. Je to v  každém z nás.

7 0
možnosti
Foto

Tuž to byl konečně statotvorny blog, Kdybys to neprošvihnul, volil bych tě prezidentem. Ale už je pozdě, už su tam dva dědci..

4 0
možnosti
ŠB

Tak nejenom, že mi prodáš předražený hodinky z Marakéše, ale ještě bys mě hnal do politiky? Počkej na příštím pivu, ti dám po čuni ;-);-DR^.

0 0
možnosti
MN

Problém je, když se za kritiku a nebo volbu kandidáta, začne urážet voliče. Když se staví kampaň na tom, my jsme in, kdo není s námi je zaprodanec, důchodce, vlastizrádce, hlupák. 

Volíme prezidenta a ne voliče.

6 0
možnosti
AC

Máte pravdu. Ta kampaň pro KS je neskutečná. Mimo jiné založená i na dehonestaci nejen Zemana ale i jeho voličů, viz třeba promluva psychologa Hubálka - to je neskutečný podlý demagogický podraz.

0 0
možnosti
TH

nejhorsi jsou ty utoky na minulost K.S.  jeho manzelku, vyslovnost, cizactvi, .....vse nedustojne kohokoliv....a o tech BD rekli to same Klaus i Zeman. Ale nestiti se verejne kritizivat. 

Jinak nevim, kdo chtel zrusit BD. Zeman?

6 3
možnosti