Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Byl jsem předem smířen s tím, že to tu voliči MZ budou tapetovat podobnými blbostmi. Nechtěl jsem jenom zavírat diskuzi, nedělám to tu šest let. Takže si poslužte, reagovat nehodlám, jsou toho plný diskuze i FB. Není nic nového, co k tomu napsat. Pokud vám to pomáhá, ulevte si. Pokud jste za to placen, v pohodě, přeji co nejvyšší výdělek. Pokud to šíříte z potřeby pomoct svému kandidátovi, přeji příjemnou volbu, do které vám mluvit nehodlám.

1 3
možnosti

Pěkný článek. Bohužel málokdo si uvědomuje, že za dnešní politický a morální marast může právě duo Klaus - Zeman

4 5
možnosti

Prý pronajímal pozemky a bůhví jestli. Za Zemana docházel Mrázek na Úřad vlády....

0 2
možnosti

Pane kolego,

vážím si vaší práce a schopností v oblasti programování a Internetu.

Jenže já mám dojem, že většina lidí zvrací právě z této vlády,

včetně Kalouska a Schwarzenberga.

Doufám, že Schwarzenbergovi, po tom co předvádí s TOP 09,

neskočí na jeho úsměvné sliby pro hlupáky. Stále lepší Zeman, který si opravdu nic neukradl, než Schwarzenberg se svými uplacenými restitucemi. Jde pouze o úhel pohledu a ten váš v tomto případě moc nesedí.Rv

4 3
možnosti

Zeman si možná nic nenakradl, ale musel by být slepý, aby neviděl, na co si přišli jeho spolupracovníci...

2 2
možnosti

Ano také neustále zvracím, jen z jiného důvodu než Vy. Ve včerejší debatě nebyl schopen pan Schwarzenberg vyžvejknout jednu kloudnou souvislou větu. A nebylo jeho vadou řeči, které se rozhodně neposmívám. Bylo to tím, že on žádné myšlenky ani nemá. A zvracet se mi chce právě z toho, jak tato Schwarzenbergova neschopnost formulovat jakoukoliv myšlenku do kloudné věta neustále vydává za jeho "ROZTOMILOU VLASTNOST". On ani nebyl schopen pochopit otázky, natož na ně odpovědět. A to považujete za "PROJEV STÁTNICTVÍ". To snad ne! Zeman je možná arogantní a někdy vulgární, ale Schwarzenberg je hloupý a to je horší. A kdyby za ním nestáli, Němci, Švýcaři a Bakala se svými mediálními impérii, tak by si neškrtl ani v prvním kole.

5 1
možnosti

Víte, co nejhoršího může udělat sadista masochistovi? Odpovím rovnou: "Vůbec nic". A stejný přístup zvolím i teď. Respektuji váš jiný názor, ale vidím to přesně opačně. A klidně si myslete, že jsem člen mediálně zmanipulovaného stáda ovcí.

2 3
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS