Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AS

A61d19a93m 89S92t18a25v66a

30. 4. 2014 7:48

Ať je ten nadpis míněn jak chce, jak je možné, že ten blog tu ještě visí??? Nad blbostmi se tu láme hůl a prudérně se mažou a trestají, a o takové zhůvěřilostí ticho po pěšině?

1 0
možnosti
Foto

když někdy před rokem zastával tehdejší ministr zahraničí Schwarzenberg zastával opačný názor, měli ho všichni za zrádce národa.

1 0
možnosti
PR

ten ubožák Zaorálek je ten poslední, který o něčem rozhoduje.

0 0
možnosti
KC

Po Zaorálkově přešlapu můžeme čekat cokoliv Zaslouží si takový svět, aby pokračoval?

0 0
možnosti
KD

K81a71r41e46l 92D93u35b

29. 4. 2014 20:54

Svět ano, Zaorálkové ne.

1 0
možnosti

upřímně, ten nadpis je mimo mísu, to autor přestřelil. Snad za volbou nadpisu nebyla snaha si "sáhnout" na top umístění v návštěvách. 

K tématu, zlu se podle mého nemá ustupovat. Tibet byl do čínské okupace samostatný státní útvar, komunistická Čína si ho "přivlastnila" a je nutné si uvědomit, jaká byla tehdy ta Čína, kdo tam vládl. Odsouhlasit tento status quo znamená ustoupit principiálně jakémukoliv násilí a porušování mezinárodního práva. V takových případech jako je Tibet by měla jít "ekonomika", na kterou se autor odvolává či "ekonomické tušené souvislosti" a závislost malého středoevropského státečku před Velkou Čínou, prostě do propadliště dějin (slušně řečeno). A to že Merkelová "něco" snad nebude pro naši politiku směrodatné, snad se naše zahraniční politika nedělá v Berlíně (či Moskvě, nedejbůh). 

Jsou situace, kdy je prostě nutné říct (dovolím si pozměnit trochu citát klasika), že "„z hlediska vyššího principu mravního" je (jakákoliv) okupace navždy okupací a je jedno, jestli někdo sleduje svůj "nějaký" prospěch či ne. To by bylo možné za chvíli říct, že okupace ČSSR Sovětským svazem a "bratrskými armádami" vlastně taky nebyla tak "špatná", když jsme tehdy potřebovali ropu a plyn?

5 0
možnosti
ZH

Nebo, když je nejhůř, tak se dá taky mlčet.:-)

5 0
možnosti
ZH

To, že se ministr zahraničí neumí vyhnou takovému prohlášení má jen 2 možné příčiny.

1. Je totálně neschopej a kejvne na všechno, co mu protistrana podstrčí.

2. Je rektální horolezec a právě zdolal svoji první osmitisícovku, nebo si to alespoň myslí.

 Jestli něco číňani dobře ovládají, tak je to licoměrnost, potvrdí Vám to každý, kdo s číňany jednal o čemkoliv. A dobře si pamatují, kdo jim leze do zadku a ví, že si s ním potom můžou zadek vytřít . Zaorálek bude schopnej jim ještě poděkovat.;-€

8 1
možnosti
Foto

Proč ho hned věšet? Stačí mu omočit hubu v tom exkrementu, který vytvořil. I pejskům omácháme hubu v loužičce, kterou z nevědomosti vytvoří.

7 1
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS